Akcija

Pišite nam

Email:
Zadeva:
Sporočilo:

Alenka Zorn

Alenka Smrekar Zorn po izobrazbi je diplomirana fizioterapevtka in vodja strokovnega področja v salonu Ave. Rada pa izvaja tudi različne masaže in svetuje pri hujšanju.

Mateja

Mateja Prelovšek je v salonu Ave že od leta 2000.V tem času si je pridobila že veliko strank,ki jo zaradi njene strokovnosti in prijaznosti vzamejo za svojo kozmetičarko in se ji popolnoma prepustijo.Izkušnje podkovane s strokovnostjo ima iz vseh področij.Specializirana je za pedikure,nege obraza,tako klasične,kot po načelih Dr.Hauschke. Svoj prosti čas pa nameni družini.S katero se ob vikendih podajo tako na pohodniške,kolesarske,kot tudi razne druge izlete v naravo.

Jasminka

Jasminka Kočan je del kolektiva Kozmetičnega salona AVE že od leta 2007. Kot kozmetični tehnik ima ogromno izkušenj, svoje znanje pa permanentno poglablja in dopolnjuje na različnih strokovnih usposabljanjih in izpopolnjevanjih. Kot izkušena maserka bo poskrbela za vašo sprostitev in odlično počutje. Z veseljem se ji boste prepustili pri negi obraza in telesa ter pedikuri in brazilski depilaciji. Svojo pozitivno energijo bo v času tretmaja zagotovo prenesla tudi na vas. Prosti čas ji zapolnijo domači hišni ljubljenčki - mucki, svoje prijatelje pa najraje razveseljuje s kuharskimi mojstrovinami črnogorske nacionalne kuhinje.

klavdija markic

Klavdija Markič je prijazna, vedno nasmejana in zelo topla oseba. Ima razvit dar komunikacije zato vam vedno z veseljem odgovarja na vaša vprašanja in je polna nasvetov. Zelo rada izvaja kozmetično nego obraza, predvsem pa jo navdušuje delo z naravno kozmetiko. Ker tudi sama teži k zdravemu življenju in se izpopolnjuje o načelih zdravega prehranjevanja in razstrupljanja telesa so njeno področje tudi anticelulitne terapije. Pred kratkim pa je pridobila tudi certifikat za podaljševanje trepalnic Lash Perfect. Največ radosti in veselja ji prinaša preživljanje prostega časa s svojim sinčkom in družino.

anja rupnik petrovic

Anja Rupnik Petrović je v salonu Ave zaposlena že četrto leto. Pred tem si je izkušnje nabirala v različnih velneških centrih, delala pa je tudi kot kozmetičarka na potniški ladji ter tako združila delo, ki ga rada opravlja, s potovanji, na katera rada hodi. Najraje vas bo razvajala s pedikuro, nego obraza ali pa masažo telesa z vročimi vulkanskimi kamni. V prostem času se veliko druži s svojim sinčkom, s katerim rada hodita na sprehode.

natalija magusar

Natalija Magušar prihaja iz Medvod. Po končani kozmetični šoli se je odločila, da nadaljuje šolanje na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled - program velnes. Veseli jo delo z ljudmi, rada se udeležuje raznih izobraževanj in ˝brska˝ za novostmi. Vedno je nasmejana in zgovorna ter z veseljem opravlja delo kozmetičarke. V prostem času poje v pevskem zboru, se sprehaja v naravi in razvaja sodelavke s slastnimi piškoti in pecivom, saj rada peče.

sara novak

Sara Novak prihaja iz Ljubljane in je trenutno najmlajša v našem kolektivu. Vseeno pa je vedno željna novega znanja in se hitro uči. Po značaju je prijazna, nasmejana in dobrosrčna. Najbolj uživa v urejanju nohtov, pedikuri, depilaciji, ličenju in permanentnih trepalnicah. Udeležuje se tudi dodatnih izobraževanj ter tečajev. Zelo pa jo zanimajo tudi tuji jeziki, govori namreč angleški, španski, nemški, hrvaški in srbski jezik. V prostem času rada pleše, riše in se sprošča v naravi.

tanja gacnik

Tanja Gačnik prihaja iz Dolenjske. Predhodno znanje si je nabirala v različnih kozmetičnih salonih, kolektivu Ave pa se je pridružila lansko pomlad (2014). Najraje bo za vas poskrbela pri pedikuri, depilaciji, manikuri, negi obraza in podaljševanju trepalnic. Ker je zelo komunikativna in vedra oseba, vam bo storitev z njo hitro minila. Z veseljem se udeležuje izobraževanj, tečajev in predstavitev v salonu, saj se zaveda dejstva, da več kot znaš, več veljaš. V prostem času poje v glasbeni skupini Izvir, se rada druži s prijatelji, pazi na malega nečaka in uživa v prostem času.

sonja zorn

Sonja Zorn je ustanoviteljica salona AVE, ki je praznoval že 23 let. Uspešno ga je vodila več kot desetletje in ga s trdim in strokovnim delom pripeljala do prepoznavnega tudi daleč izven Ljubljane. Stranke so imele Sonjo zelo rade in jo še danes pogrešajo in prosijo, če jim lahko naredi še kakšno nego obraza. Danes Sonja preživlja zasluženo »penzijo« in še naprej uživa v življenju.

kolektiv