Akcija

Pišite nam

Email:
Zadeva:
Sporočilo:
SalonAve portreti Alenka thumbAlenka Smrekar Zorn po izobrazbi je diplomirana fizioterapevtka in vodja strokovnega področja v salonu Ave. Rada pa izvaja tudi različne masaže in svetuje pri hujšanju.
SalonAve portreti Mateja thumbMateja Prelovšek je v salonu Ave že od leta 2000.V tem času si je pridobila že veliko strank,ki jo zaradi njene strokovnosti in prijaznosti vzamejo za svojo kozmetičarko in se ji popolnoma prepustijo. Izkušnje podkovane s strokovnostjo ima iz vseh področij. Specializirana je za pedikure, nege obraza, tako klasične, kot po načelih Dr.Hauschke. Svoj prosti čas pa nameni družini. S katero se ob vikendih podajo tako na pohodniške, kolesarske, kot tudi razne druge izlete v naravo.
SalonAve portreti Jasminka thumbJasminka Kočan je del kolektiva Kozmetičnega salona AVE že od leta 2007. Kot kozmetični tehnik ima ogromno izkušenj, svoje znanje pa permanentno poglablja in dopolnjuje na različnih strokovnih usposabljanjih in izpopolnjevanjih. Kot izkušena maserka bo poskrbela za vašo sprostitev in odlično počutje. Z veseljem se ji boste prepustili pri negi obraza in telesa ter pedikuri in brazilski depilaciji. Svojo pozitivno energijo bo v času tretmaja zagotovo prenesla tudi na vas. Prosti čas ji zapolnijo domači hišni ljubljenčki - mucki, svoje prijatelje pa najraje razveseljuje s kuharskimi mojstrovinami črnogorske nacionalne kuhinje.
SalonAve portreti Klavdija thumbKlavdija Markič je prijazna, vedno nasmejana in zelo topla oseba. Ima razvit dar komunikacije zato vam vedno z veseljem odgovarja na vaša vprašanja in je polna nasvetov. Zelo rada izvaja kozmetično nego obraza, predvsem pa jo navdušuje delo z naravno kozmetiko. Ker tudi sama teži k zdravemu življenju in se izpopolnjuje o načelih zdravega prehranjevanja in razstrupljanja telesa so njeno področje tudi anticelulitne terapije. Pred kratkim pa je pridobila tudi certifikat za podaljševanje trepalnic Lash Perfect. Največ radosti in veselja ji prinaša preživljanje prostega časa s svojim sinčkom in družino.
SalonAve portreti Urska thumbUrška Živec prihaja iz okolice Domžal in ima za seboj že bogate delovne izkušnje. Zelo rada dela s strankami in jim z veseljem ustreže pri njihovih željah, posebno na področju manikire. Svoj prosti cas rada preživlja v naravi z družino, kjer ji družbo delata hčerki. Za dolge sprehode pa poskrbi njen poskočni psiček.
SalonAve portreti Natalija thumbNatalija Magušar prihaja iz Medvod. Po končani kozmetični šoli se je odločila, da nadaljuje šolanje na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled - program velnes. Veseli jo delo z ljudmi, rada se udeležuje raznih izobraževanj in ˝brska˝ za novostmi. Vedno je nasmejana in zgovorna ter z veseljem opravlja delo kozmetičarke. V prostem času poje v pevskem zboru, se sprehaja v naravi in razvaja sodelavke s slastnimi piškoti in pecivom, saj rada peče.
SalonAve portreti Sara thumbSara Novak prihaja iz Ljubljane in je trenutno najmlajša v našem kolektivu. Vseeno pa je vedno željna novega znanja in se hitro uči. Po značaju je prijazna, nasmejana in dobrosrčna. Najbolj uživa v urejanju nohtov, pedikuri, depilaciji, ličenju in permanentnih trepalnicah. Udeležuje se tudi dodatnih izobraževanj ter tečajev. Zelo pa jo zanimajo tudi tuji jeziki, govori namreč angleški, španski, nemški, hrvaški in srbski jezik. V prostem času rada pleše, riše in se sprošča v naravi.
SalonAve portreti Anja thumbAnja Rupnik Petrović prihaja iz Škofje Loke. V Salonu Ave je zaposlena od leta 2012, pred tem pa si je nabirala izkušnje v različnih wellness centrih, med drugim tudi na križarki. Z veseljem opravlja vse kozmetične storitve, še posebej pa uživa v opravljanju pedikur, manikir, urejanju obrvi in negi obraza. V prostem času je najraje z družino, družbo ji delata sin in hčerka.
SalonAve portreti Teja thumbTeja Mrzlikar prihaja iz Polhovega Gradca in je diplomantka Visoke šole za storitve - smer kozmetika. Je prijazna, odgovorna in dobrosrčna oseba, ki je vedno pripravljena poslušati in če se le da tudi pomagati. Najbolj uživa pri izvajanju masaže in nege obraza, kjer poskrbi, da se stranke popolnoma sprostijo. Ker se tudi sama izobražuje o zdravem načinu življenja in prehrani rada izvaja anticelulitne terapije, kjer to znanje deli tudi s strankami. Svoj prosti čas najraje preživlja v naravi, kar združuje s športom - pohodništvom in kolesarjenjem, saj si brez tega ne predstavlja življenja. Za vikende pa rada pobegne na kakšen izlet in tako spoznava nove kraje. 
SalonAve portreti Miha thumbMiha Perko, naš funkcionalni terapevt, ima za seboj bogato kariero delovanja, večinoma v profesionalnem športu (med drugim je sodeloval s KZS in reprezentanco, različnimi košarkaškimi klubi doma in v tujini, itn). Sedaj pa svoje znanje deli v zasebni praksi, kjer pomaga ljudem, ki zaradi statične drže ali gibalnih težav trpijo bolečine vratu, ramen in hrbta.
SalonAve portreti Gabrijel thumbGabrijel Smrekar, po izobrazbi diplomiran ekonomist, skrbi za vodenje salona in distribucijo ekološke kozmetike Pharmos Natur za Slovenijo. Ko je potrebno, rad pomaga tudi na recepciji. V prostem času se rad ukvarja s tekom in kolesarjenjem.
sonja zornSonja Zorn je ustanoviteljica salona AVE, ki je praznoval že 23 let. Uspešno ga je vodila več kot desetletje in ga s trdim in strokovnim delom pripeljala do prepoznavnega tudi daleč izven Ljubljane. Stranke so imele Sonjo zelo rade in jo še danes pogrešajo in prosijo, če jim lahko naredi še kakšno nego obraza. Danes Sonja preživlja zasluženo »penzijo« in še naprej uživa v življenju.
 SalonAve ekipa 1