Akcija

Pišite nam

Email:
Zadeva:
Sporočilo:

Podaljševanje trepalnic LASH PERFECT

podaljsevanje trepalnicSi od nekdaj želite dolgih in ukrivljenih trepalnic, kakršne imajo zvezdnice? Se želite zjutraj zbuditi urejene in takoj pripravljene na začetek dneva, brez jutranjega nanašanja maskare? Ali pa se želite enostavno ukvarjati s športom in ob tem izgledati urejeno? Želite morda polepšati Vašo obliko oči?


Z Lash Perfect podaljševanjem trepalnic zlahka dosežete prav vse to!
Lash Perfect je izjemen način podaljševanje trepalnic, s katerim si boste na zdravju neškodljiv in popolnoma varen način, zagotovili gostejše, daljše in privlačnejše trepalnice, s katerimi boste privabljale poglede mnogih.

Na Vaše trepalnice se nanašajo ročno, in sicer na vsako trepalnico posebej, kar zagotavlja naraven videz, izjemno kvaliteto ter nemoteč občutek. Uporabljeno lepilo in materiali, ki se uporabljajo skozi celoten postopek, so zdravju neškodljivi in popolnoma varni. Med samim postopkom podaljševanja se upoštevajo najvišji kakovostni standardi in najvišja stopnja higiene. Lash Perfect je primeren tudi za tiste, z občutljivimi očmi in s kontaktnimi lečami.