bioresonanca

Salon Ave

Bioresonančno testiranje je metoda, ki ne posega v telo, saj zahteva le prisotnost testirane osebe z njenim informacijskim poljem. Vse snovi, ki jih človekovo telo vsebuje, neprestano oddajajo nihanja; celice nihajo drugače kot organi, jetra drugače od pljuč, zdrava pljuča drugače od obolelih itd. Prav tako oddajajo signale naši sostanovalci; bakterije, virusi, paraziti itd.

Prisotnost nihanj različnih snovi (organov in tkiv, povzročiteljev bolezni, težkih kovin, alergenov,…) ugotavljamo s pomočjo vzorcev v ampulah. Testirana oseba je v stiku z izhodno elektrodo, ki jo obdaja polje, v katerem zaznavamo snovi iz ampule. S pomočjo te provokacije iščemo identična sevanja v človekovemu informacijskem polju. Če je v človekovem informacijskem polju popolnoma enako nihanje, kot ga pošiljamo prek izhodne elektrode, se nihanji ujameta, seštejeta in pride do resonance. Resonanco ugotavljamo s tenzorjem, ki je mešanica preproste antene in nihala. Na ta nečin najdemo različne bremenitve; alergijske, toksične, infekcijske in druge.

Z bioresonančno terapijo lahko zdravimo večino kroničnih in akutnih obolenj. Posebno primerna je za otroke in kadar druge oblike zdravljenja ne prinesejo zaželenega izboljšanja.

Osnovna terapija krepi zdravje in dviguje odpornost organizma. Z bioresonančno terapijo zdravimo različne virusne, bakterijske, glivične, parazitske infekcije, bolečinska stanja, glavobole, alergije, ekceme in še mnoga druga obolenja.

Cilj terapije je telesu posredovati zdravilni impulz in ga s tem podpirati pri zdravljenju in normalizaciji presnovnih procesov.

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
od 8.00 do 14.00

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice