terapevtska masaža

Salon Ave

Funkcionalni terapevt Miha Perko, ki ima za seboj bogato kariero delovanja, večinoma v profesionalnem športu (med drugim je sodeloval s KZS in reprezentanco, različnimi košarkaškimi klubi doma in v tujini, itn) nudi našim strankam terapevtsko masažo, ki se lahko izvaja pri vseh lažjih ter težjih težavah in poškodbah mišic / mišičnega tkiva.

Zadnje čase svoje znanje deli v zasebni praksi, kjer pomaga ljudem, ki zaradi statične drže ali gibalnih težav trpijo bolečine vratu, ramen in hrbta. V zadnjem času opaža predvsem porast ljudi s težavami vratu, z vratno hernijo. Ker so funkcionalne terapije namenjene tako sprostitvi kot “rednemu servisu” stranke znova in znova prihajajo tudi preventivno, da bi se težavam izognile. Žal se namreč prepogosto dogaja, da ljudje prihajajo k terapevtu, ko so težave že hude. Poleg že naštetega pa naš terapevt nudi tudi pomoč po poškodbah ter ljudem s stresnim načinom življenja.

Terapevtska masaža hrbta pomaga pri naslednjih težavah: stare poškodbe hrbtenice, posedanje vretenc, hernija diska, problematična degenerativna stanja, išias, lumbago… Terapevtska masaža hrbta lahko lažje težave s hrbtom, kot so vozli in bolečine zaradi statičnih položajev, usek oz. “heksenšus” itd. odpravi ali občutno zmanjša že po eni do petih terapijah. Kronične težave, ki nastanejo predvsem zaradi degenerativnih sprememb ali poškodb v preteklosti, pa redna terapevtska masaža hrbta uspešno lajša.

Zaradi strokovnega pristopa so njegove terapije zelo učinkovite. Težave vedno poišče v gibalnih vzorcih in drži telesa, saj so v večini primerov obrabe sklepov in bolečine, ki niso posledica travme, posledica dolgo trajajočih nesorazmerij v mišicah. Najprej ugotovi, kje prihaja do neravnovesja in ga nato odpravi z različnimi ročnimi tehnikami. Na koncu s primernimi terapevtskimi vajami ponovno vzpostavi ravnovesje in ugodje. Vedno pravi, da 50% dela naredi on, 50% pa stranka sama z rednimi vajami, ki vam jih pokaže. Z rednim vsakdanjim treningom vaj, pa jih do dobra, z malo truda lahko osvojite tudi vi in si s tem izboljašate vaše vsakdanje življenje.

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
od 8.00 do 14.00

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice