Ali si tudi vi želite hitre, a hkrati učinkovite domače nege obraza? Nimate časa, za dolgotrajne postopke nege, kot jih izvajamo v kozmetičnem salonu?

Če smo čisto iskreni, je prav pravilna domača nega ključna za dobre rezultate. Tudi tiste v kozmetičnem salonu.

Po negi kože v kozmetičnem salonu je vaša koža sijoča, napeta in mladostnega videza. Kakšna pa naj bo vaša dnevna rutina doma, da ohranite zdravo kožo v jesensko-zimskem času?

Po obisku kozmetičnega salona, negovanju in razvajanju vaše kože, je pomembno, da doma vzdržujete negovalno rutino, ki bo ohranjala zdrav in sijoč videz vaše kože, še posebej v jesensko-zimskem času. Za vas smo pripravili nekaj kratkih korakov domače dnevne rutine nege kože, ki vam bo pomagala ohranjati zdravo kožo:

  1. Čiščenje (zjutraj in zvečer): Uporabite nežen čistilec (čistilno mleko, gel ali peno), primeren za vaš tip kože, da odstranite umazanijo, odvečno olje in ličila. Čiščenje je ključno za ohranjanje zdrave in čiste kože.

  1. Piling (1-2 krat na teden): Enkrat ali dvakrat na teden je priporočljivo, da naredite nežen piling obraza, da odstranite odmrle kožne celice in spodbudite obnovo kože. Uporabite lahko nežen mehanski piling za obraz. OPOZORILO: po vsakem spiranju kože z vodo je nujna uporaba tonika!
  1. Toniranje: Po čiščenju uporabite tonik, ki bo uravnotežil pH vaše kože, jo navlažil odstranil nečistoče in pomagal pri pripravi kože za nadaljnje izdelke.

  1. Krema: Na koncu na obraz nanesite vlažilno kremo + zaščitni faktor za zaščito pred soncem (zjutraj) ali hranljivo kremo (zvečer). Krema je pomembna za zaščito kože, za ohranjanje ravnotežja vlage v koži ter pomaga pri mikro spremembah na koži – odvisno od izbrane kreme (zmanjšuje videz gub, kožo posvetli in ji daje sijaj…)

Izberite kremo, ki ustreza vašemu tipu kože – svetujemo posvet s kozmetičarko.

S to dnevno rutino boste lahko optimalno poskrbeli za sijaj in zdravje svoje kože v jesensko-zimskem obdobju. Ne pozabite pa tudi na redne obiske kozmetičarke.

Vabimo vas, da se naročite na nego svoje kože v našem kozmetičnem salonu Ave. V kolikor se srečujete s problematično kožo, bomo za vas sestavili individualni načrt nege kože ter poskrbeli, da se boste v svoji koži spet dobro počutili.

Ne odlašajte z obiskom.
Koža nas predstavlja celo življenje, zato ji privoščite kakovostno nego.

Več o naši ponudbi nege obraza si lahko preberete na zavihku NEGE OBRAZA. Za termin nas pokličite na tel. št. 041 401 600 ali nam pišite mail na info@salonave.si ali se naročite preko spletne aplikacije My planly.

PS.: Po novem, vam v kozmetičnem salonu Ave omogočamo tudi profesionalno diagnozo kože obraza s pomočjo kamere SKIN SMART DIAGNOSIS od Skeyndorja. Za več informacij vabljeni, da nas kontaktirate.

Pišite nam: info@salonave.si ali pokličite 041 401 600

Blog

Enostavna in učinkovita rutina nege kože za jesen in zimo v 4 korakih