MANIKURA

Salon Ave

Negovane roke in nohti v današnjem času niso samo okras, temveč tudi potreba in stil moderne ženske.

Poleg klasične manikure z lakiranjem ter tudi francoskim lakiranjem nudimo tudi masažo rok ter tudi negovalne maske za roke.

Dandanes so roke izpostavljene vremenskim spremembam, čistilom, … Zato koža na rokah za lažjo obnovo potrebuje prav posebno in skrbno nego.

Pri manikuri kozmetičarka posveti posebno pozornost oblikovanju nohtov, negi obnohtne kožice in pa seveda sami negi kože rok. Po piljenju, oblikovanju nohtov in sanaciji obnohtne kožice naredi peeling kože rok, če je to potrebno.

Dandanes obstajajo tudi že za nego rok raznovrstne maske, tako da je priporočljiva uporaba le teh. Zelo sproščujoča in ugodna je masaža rok, ki traja okoli 10 minut. Na koncu nanesemo kremo za roke in po želji stranke nalakiramo nohte.

PERMANENTNO LAKIRANJE

Pri permanentnem lakiranju najprej lepo oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in nato nalakiramo nohte s posebnimi laki, ameriške znamke OPI. Lak se suši pod led lučko, tako, da je vsak nanos posušen v 30ih sekundah.Tako lakiranje je namenjeno naravnim nohtom saj jim podari večjo trdnost, prožnost in lep sijaj nohta. Lak na nohtih obstane vsaj 14 dni, se ne lušči, prednost teh lakov pa je predvsem v tem, da ni potrebno piliti nohtne površine, tako, da se vaši nohti ne poškodujejo.Na voljo imamo veliko različnih barv lakov in pa tudi vedno elegantno francosko lakiranje.Lahko se lakira nohte na rokah in nogah.Na koncu tretmaja vam v obnohtno kožico vmasiramo še olje za nahranitev kožice in nohta in pa kremo za roke.
Postopek v salonu traja približno 45 minut, odstranjevanje pa je prav tako zelo enostavno in traja približno 20 minut.

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
PO DOGOVORU

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice