Slide 01

Salon AVE

Oblikovanje telesa

Celulit nastane zaradi degenerativnega procesa v podkožnem tkivu, ki da koži značilen pomarančni videz na prizadetem delu telesa.

Gre za nalaganje maščobe, beljakovin in odpadnih produktov presnove, ki nase vežejo vodo, veliko pa prispeva tudi slab pretok na prizadetem področju.

Če ničesar ne ukrenemo, se mehko podkožje spremeni v trdno vezno tkivo. Ker je vzrokov za celulit več (dedni, hormonski, stresni, zaradi premalo gibanja, zaradi nepravilne prehrane), ga je potrebno odstranjevati na več načinov hkrati.

Za uspešnost tretmajev je potrebno od 10-15 terapij in seveda sodelovanje stranke in upoštevanje navodil.

Svetujemo, da nas obiščete na brezplačnem posvetu!

Vela Slim III

𝗔𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁 𝗩𝗲𝗹𝗮 𝗦𝗹𝗶𝗺 𝗜𝗜𝗜 je najnaprednejši aparat za preoblikovanje telesa, zmanjšanje celulita, izboljšanje tonusa kože ter lifting obraza. Združene so 4 različne tehnologije delovanja, ki delujejo sočasno in s tem omogočajo popoln uspeh delovanja…

Presoterapija

Presoterapija je aparaturna limfna drenaža, ki deluje tako, da z nadtlačno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne…

Električna stimulacija

Električna stimulacija z električnimi tokovi vpliva na živčevje, ki povzroči krčenje mišic podobno kot pri telesni aktivnosti. Ker mišica za krčenje izrablja tudi maščobo…

Aromawickel

Aromaterapija s povoji začasno zniža telesno temperaturo in s tem aktivira organizem. Telo kar 70 % do 80 % kalorij porabi za vzdrževanje telesne temperature…

Maderoterapija

Maderoterapija izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže, ki jo izvajamo s pomočjo lesenih valjčkov..

Slide
Ob prvem obisku
Vam podarimo darilni bon v vrednosti 10€, ki ga koristite ob naslednjem obisku

Zakaj izbrati nas?

Strokovno osebje

Naše kozmetičarke se konstantno izobražujejo. Vse so strokovno usposobljene za izvajanje kozmetičnih storitev ob katerih vam tudi ustrezno svetujejo.

Kakovostni in certificirani naravni izdelki

Uporabljamo kakovostne izdelke, ki nam omogočajo kakovostno izvedene storitve. Med njimi so tudi popolnoma naravni izdelki kozmetike Pharmos natur za nego kože. Vse izdelke sami tudi preizkusimo, preden začnemo z njihovo uporabo na strankah.

Široka ponudba storitev

V našem salonu ponujamo širok izbor kozmetičnih storitev. Ponujamo osnovne kozmetične tretmaje, kot so pedikura, depilacija, nega obraza, manikira, masaža, anticelulitni tretmaji… Ves čas pa stremimo k iskanju in vpeljavi novosti in izboljšav na področju kozmetike.

Omogočanje izvajanja storitev več strankam hkrati

Prostorska razporeditev v našem salonu, nam omogoča izvajanje storitev več strankam istočasno. Tako lahko na storitev pripeljete tudi svoje najbližje in si privoščite razvajanje v dvoje. Izvajanje pedikure je možno tudi v troje.

Prijeten ambient in parkirišče

Naš salon je moderno opremljen. Prizadevamo si za visok nivo higiene in urejenosti naših delovnih prostorov, da je čas za vas, pri nas kar se da prijeten.

Pred salonom imamo urejeno tudi veliko parkirišče, ki ga stranke koristite v času obiska v našem salonu.

Slide
Rezervirajte si termin