TREPALNICE

Salon Ave

Trajno vihanje trepalnic

Trajno vihanje trepalnic je postopek, pri katerem z majhnimi navijalkami zavihamo trepalnice. Primeren je za vse, ki imate ravne trepalnice in bi si želele bolj odprt pogled, ali pa ste mogoče ena tistih, ki ne uporabljajo maskare za trepalnice vsak dan, želele pa bi si bolj poudarjen in vpadljiv izgled oči. Po postopku se lahko poslovite od vsakodnevne uporabe klešč za zavihanje trepalnic.
Postopek je popolnoma neboleč, vzel pa Vam bo približno 50min časa. Rezultati bodo trajali od 4 do 6 tednov, neodvisno od uporabe ličil. Preparati, ki jih uporabljamo vsebujejo kolagen, tako da zraven še negujejo Vaše trepalnice. Za maksimalno viden učinek trepalnice po postopku tudi pobarvamo.

BARVANJE TREPALNIC

Barvanje trepalnic je pogost postopek v kozmetičnih salonih in je popolnoma neboleč. Vaše trepalnice obarva in s tem poskrbi za lepši videz očesa. Primeren je predvsem za osebe, ki imajo svetle trepalnice, ker jih z barvanjem poudarimo. Učinek barvanja traja do enega meseca.

Na očiščene trepalnice nanesemo želeno barvo – največkrat je to črna, ki jo pred nanosom zmešamo s 3% vodikovim peroksidom. Vodikov peroksid poskrbi, da se kutikula trepalnice razširi in s tem omogoči barvi vstop v središče trepalnice, s tem se celotna trepalnica nato obarva.

Barva učinkuje približno 7 – 10 minut, tako da je postopek hiter, naraven in varen.

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
PO DOGOVORU

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice