Slide 01

Salon AVE

Trepalnice

Trajno vihanje trepalnic

Barvanje trepalnic

Trajno vihanje trepalnic

Trajno vihanje trepalnic je postopek, pri katerem z majhnimi navijalkami zavihamo trepalnice.

Primeren je za vse, ki imate ravne trepalnice in bi si želele bolj odprt pogled, ali pa ste mogoče ena tistih, ki ne uporabljajo maskare za trepalnice vsak dan, želele pa bi si bolj poudarjen in vpadljiv izgled oči. Po postopku se lahko poslovite od vsakodnevne uporabe klešč za zavihanje trepalnic.

Postopek je popolnoma neboleč, vzel pa Vam bo približno 50min časa. Rezultati bodo trajali od 4 do 6 tednov, neodvisno od uporabe ličil. Preparati, ki jih uporabljamo vsebujejo kolagen, tako da zraven še negujejo Vaše trepalnice. Za maksimalno viden učinek trepalnice po postopku tudi pobarvamo.

Barvanje trepalnic

Barvanje trepalnic je pogost postopek v kozmetičnih salonih in je popolnoma neboleč. Vaše trepalnice obarva in s tem poskrbi za lepši videz očesa.

Primeren je predvsem za osebe, ki imajo svetle trepalnice, ker jih z barvanjem poudarimo. Učinek barvanja traja do enega meseca.

Na očiščene trepalnice nanesemo želeno barvo – največkrat je to črna, ki jo pred nanosom zmešamo s 3% vodikovim peroksidom. Vodikov peroksid poskrbi, da se kutikula trepalnice razširi in s tem omogoči barvi vstop v središče trepalnice, s tem se celotna trepalnica nato obarva.

Barva učinkuje približno 7 – 10 minut, tako da je postopek hiter, naraven in varen.

Tretma je primeren tudi kot darilo – v obliki darilnega bona

Slide
Ob prvem obisku
Vam podarimo darilni bon v vrednosti 10€, ki ga koristite ob naslednjem obisku

Zakaj izbrati nas?

Strokovno osebje

Naše kozmetičarke se konstantno izobražujejo. Vse so strokovno usposobljene za izvajanje kozmetičnih storitev ob katerih vam tudi ustrezno svetujejo.

Kakovostni in certificirani naravni izdelki

Uporabljamo kakovostne izdelke, ki nam omogočajo kakovostno izvedene storitve. Med njimi so tudi popolnoma naravni izdelki kozmetike Pharmos natur za nego kože. Vse izdelke sami tudi preizkusimo, preden začnemo z njihovo uporabo na strankah.

Široka ponudba storitev

V našem salonu ponujamo širok izbor kozmetičnih storitev. Ponujamo osnovne kozmetične tretmaje, kot so pedikura, depilacija, nega obraza, manikira, masaža, anticelulitni tretmaji… Ves čas pa stremimo k iskanju in vpeljavi novosti in izboljšav na področju kozmetike.

Omogočanje izvajanja storitev več strankam hkrati

Prostorska razporeditev v našem salonu, nam omogoča izvajanje storitev več strankam istočasno. Tako lahko na storitev pripeljete tudi svoje najbližje in si privoščite razvajanje v dvoje. Izvajanje pedikure je možno tudi v troje.

Prijeten ambient in parkirišče

Naš salon je moderno opremljen. Prizadevamo si za visok nivo higiene in urejenosti naših delovnih prostorov, da je čas za vas, pri nas kar se da prijeten.

Pred salonom imamo urejeno tudi veliko parkirišče, ki ga stranke koristite v času obiska v našem salonu.

Slide
Rezervirajte si termin