Slide 01

Salon AVE

Piškoti in zasebnost

Politika zsebnosti na naši strani.

Upravljavec podatkov

Upravljavec podatkov spletnih strani salonave.si, www.salonave.si, je MEDICAL CENTER D.O.O., ULICA FERDA KOZAKA 30, 1000 LJUBLJANA.

 

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnih strani salonave.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

 

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih MEDICAL CENTER D.O.O. do preklica obvešča o novostih, ugodnostih, storitvah, dogodkih ipd.
S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice se zbirajo podatki: e-naslov uporabnika. Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo, s katerim je do preklica prijavljen na prejemanje-novic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Uporabnik lahko zahteva popravek podatkov ali seznanitev z njimi. MEDICAL CENTER D.O.O. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Za pošiljanje e-novic se uporablja aplikacijo MailChimp.

 

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnih straneh salonave.si. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnih strani salonave.si.

 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih MEDICAL CENTER D.O.O. obdeluje, za izbris ali popravke.
MEDICAL CENTER D.O.O. zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

  • pravico do dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
  • pravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: MEDICAL CENTER D.O.O., ULICA FERDA KOZAKA 30, 1000 LJUBLJANA ali na elektronski naslov INFO@salonave.si.
Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

 

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani salonave.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. MEDICAL CENTER D.O.O. bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani MEDICAL CENTER D.O.O. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

 

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa MEDICAL CENTER D.O.O., so zaupni. MEDICAL CENTER D.O.O. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani:

  • podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnih strani salonave.si (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
  • pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

 

Privolitev

Z uporabo spletnih strani salonave.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

 

Povezava z družbenimi omrežji

Na spletnih straneh salonave.si je ustvarjena povezava do družbenega omrežja (Facebook,).

 

Politika piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta.
Seznam uporabljenih piškotkov:

Google Analitika
Ime piškotka | Veljavnost
ga | 2 leti
_gat | 24 ur
_gid | 1 min

Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletnih straneh salonave.si izboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

 

Kontakt

Upravljavec osebnih podatkov: MEDICAL CENTER D.O.O., ULICA FERDA KOZAKA 30, 1000 LJUBLJANA, INFO@salonave.si.

Zadnja sprememba: 15.1.2019.