Slide 01

Salon AVE

Pedikura

Pedikura

Želite imeti bolj urejena stopala, zavidljivo lepe nohte, pa vam doma nekako ne uspeva najbolje?

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura je usmerjena bolj v problematiko stopal in nohtov na nogah. Pri tem postopku se rešuje in zdravi vraščene nohte, glivične nohte…

SPA Pedikura

Pri spa pedikuri vam najprej noge namočimo v spa kopeli, ki nežno zmehča in nahrani kožo. Nato sledi postopek klasične pedikure.

Diabetična stopala

Pri diabetikih se zaradi posledic sladkorne bolezni zahteva posebno obravnavo nege stopal. Ne glede na to ali se zdravijo z inzulinom…

Fotodinamična terapija glivic na nohtih

Fotodinamična terapija glivic na nohtih. Če imate težave z glivicami na nogah ali rokah ali težave z vraščenimi nohti, potem je to rešitev za vas.

Slide
Ob prvem obisku
Vam podarimo darilni bon v vrednosti 10€, ki ga koristite ob naslednjem obisku

Zakaj izbrati nas?

Strokovno osebje

Naše kozmetičarke se konstantno izobražujejo. Vse so strokovno usposobljene za izvajanje kozmetičnih storitev ob katerih vam tudi ustrezno svetujejo.

Kakovostni in certificirani naravni izdelki

Uporabljamo kakovostne izdelke, ki nam omogočajo kakovostno izvedene storitve. Med njimi so tudi popolnoma naravni izdelki kozmetike Pharmos natur za nego kože. Vse izdelke sami tudi preizkusimo, preden začnemo z njihovo uporabo na strankah.

Široka ponudba storitev

V našem salonu ponujamo širok izbor kozmetičnih storitev. Ponujamo osnovne kozmetične tretmaje, kot so pedikura, depilacija, nega obraza, manikira, masaža, anticelulitni tretmaji… Ves čas pa stremimo k iskanju in vpeljavi novosti in izboljšav na področju kozmetike.

Omogočanje izvajanja storitev več strankam hkrati

Prostorska razporeditev v našem salonu, nam omogoča izvajanje storitev več strankam istočasno. Tako lahko na storitev pripeljete tudi svoje najbližje in si privoščite razvajanje v dvoje. Izvajanje pedikure je možno tudi v troje.

Prijeten ambient in parkirišče

Naš salon je moderno opremljen. Prizadevamo si za visok nivo higiene in urejenosti naših delovnih prostorov, da je čas za vas, pri nas kar se da prijeten.

Pred salonom imamo urejeno tudi veliko parkirišče, ki ga stranke koristite v času obiska v našem salonu.

Slide
Rezervirajte si termin