Slide 01

Salon AVE

Za pare

Masaža telesa v dvoje

Ta paket je namenjen vsem parom, ki se želijo maksimalno sprostiti, predvsem pa preživeti čas, skupaj z ljubljeno osebo.

Nega obraza v dvoje

Obraz je naše ogledalo in vsem kaže naša leta, hkrati pa tudi naše razpoloženje. Je tudi najbolj izpostavljen vsem škodljivim dejavnikom.

Pedikura v dvoje

Združite prijetno s koristnim in presenetite ljubljeno osebo ter jo povabite na pedikuro v dvoje. Noge nas celo življenje vodijo po svetu, zato jih prepustite izkušenim rokam.

Storitev po vajini želji

Povabite mamo, sestro, prijateljico, brata, moža ali katerokoli drugo vam drago osebo na razvajanje oziroma storitev v dvoje.

Slide
Ob prvem obisku
Vam podarimo darilni bon v vrednosti 10€, ki ga koristite ob naslednjem obisku

Zakaj izbrati nas?

Strokovno osebje

Naše kozmetičarke se konstantno izobražujejo. Vse so strokovno usposobljene za izvajanje kozmetičnih storitev ob katerih vam tudi ustrezno svetujejo.

Kakovostni in certificirani naravni izdelki

Uporabljamo kakovostne izdelke, ki nam omogočajo kakovostno izvedene storitve. Med njimi so tudi popolnoma naravni izdelki kozmetike Pharmos natur za nego kože. Vse izdelke sami tudi preizkusimo, preden začnemo z njihovo uporabo na strankah.

Široka ponudba storitev

V našem salonu ponujamo širok izbor kozmetičnih storitev. Ponujamo osnovne kozmetične tretmaje, kot so pedikura, depilacija, nega obraza, manikira, masaža, anticelulitni tretmaji… Ves čas pa stremimo k iskanju in vpeljavi novosti in izboljšav na področju kozmetike.

Omogočanje izvajanja storitev več strankam hkrati

Prostorska razporeditev v našem salonu, nam omogoča izvajanje storitev več strankam istočasno. Tako lahko na storitev pripeljete tudi svoje najbližje in si privoščite razvajanje v dvoje. Izvajanje pedikure je možno tudi v troje.

Prijeten ambient in parkirišče

Naš salon je moderno opremljen. Prizadevamo si za visok nivo higiene in urejenosti naših delovnih prostorov, da je čas za vas, pri nas kar se da prijeten.

Pred salonom imamo urejeno tudi veliko parkirišče, ki ga stranke koristite v času obiska v našem salonu.

Slide
Rezervirajte si termin