Slide 01

Salon AVE

Nega obraza

Japonski Cosmo Lifting

Če vas skribijo gube in nočete uporabiti invazivnih rešitev kot so kirurški lifting, kolagen in podobnih polnil Potem imamo pravo rešitev za vas – Japonski cosmo lifting.

Nega obraza z listi aloe vere – Pharmos Natur

Naravna certificirana kozmetika Pharmos Natur temelji na izdelkih 100% rastlinskih kompleksov. Vsa kozmetika se proizvaja brez alkohola.

Diamantni piling

Mikrodermabrazija je postopek kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje.

Limfna drenaža obraza

Limfno drenažo obraza lahko izberete med samo nego ali kot posamezen tretma. Priporočamo jo pri nečisti, utrujeni koži in po kirurškem posegu. Z limfno drenažo pospešimo delovanje.

Ostali postopki

Kratki estetski postopki.

Navedene storitve lahko izberete posamezno ali med nego!

Kislinska nega – Probiome Peel

Namen kislinske nege je hitrejša obnova kože. S pomočjo kislin v koži spodbudimo proces obnove povrhnjice ter dosežemo željene spremembe na koži.

Moška nega obraza

Tudi moška koža potrebuje nego. Ponujamo specialno nego obraza posebej za moške. Uporabljamo posebno linijo kozmetičnih izdelkov.

Tretma Megan

Aparat MEGAN je najnovejši sistem 3 tehnologij, ki omogoča izjemno celično regeneracijo v globokih tkivih. Gre za neinvaziven tretma namenjen izboljšanju različnih stanj kože. 

Slide
Ob prvem obisku
Vam podarimo darilni bon v vrednosti 10€, ki ga koristite ob naslednjem obisku

Zakaj izbrati nas?

Strokovno osebje

Naše kozmetičarke se konstantno izobražujejo. Vse so strokovno usposobljene za izvajanje kozmetičnih storitev ob katerih vam tudi ustrezno svetujejo.

Kakovostni in certificirani naravni izdelki

Uporabljamo kakovostne izdelke, ki nam omogočajo kakovostno izvedene storitve. Med njimi so tudi popolnoma naravni izdelki kozmetike Pharmos natur za nego kože. Vse izdelke sami tudi preizkusimo, preden začnemo z njihovo uporabo na strankah.

Široka ponudba storitev

V našem salonu ponujamo širok izbor kozmetičnih storitev. Ponujamo osnovne kozmetične tretmaje, kot so pedikura, depilacija, nega obraza, manikira, masaža, anticelulitni tretmaji… Ves čas pa stremimo k iskanju in vpeljavi novosti in izboljšav na področju kozmetike.

Omogočanje izvajanja storitev več strankam hkrati

Prostorska razporeditev v našem salonu, nam omogoča izvajanje storitev več strankam istočasno. Tako lahko na storitev pripeljete tudi svoje najbližje in si privoščite razvajanje v dvoje. Izvajanje pedikure je možno tudi v troje.

Prijeten ambient in parkirišče

Naš salon je moderno opremljen. Prizadevamo si za visok nivo higiene in urejenosti naših delovnih prostorov, da je čas za vas, pri nas kar se da prijeten.

Pred salonom imamo urejeno tudi veliko parkirišče, ki ga stranke koristite v času obiska v našem salonu.

Slide
Rezervirajte si termin