Diamantni piling

Salon Ave

Mikrodermabrazija je postopek kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože. Diamantne glave različnega premera in z različno debelino diamantnega granulata omogočajo kontrolirano luščenje kože plast za plastjo.

Z mikrodermabrazijo dosežemo, da se tvorijo nove celice v bazalnem stratumu oz. povrhnjici, stimulirajo se fibroblasti (kolagen in elastin) in izboljša se struktura kože. Kadar postopek izvajamo bolj agresivno – nad gubami ali brazgotinami, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje njihovega izgleda. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc. To je najvarnejši, najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože.

Po pilingu z diamantnimi brusi apliciramo serume z ultrazvokom, kjer je po 100 milijonih vibracij na sekundo na vrsti posebna celičnomasažna funkcija tkiva. Spodbudita se presnova in cirkulacija krvi, aktivira se nastanjanje celic, kar vodi tudi k dobri preskrbi kože s hranilnimi snovmi – koža je lepa, gladka in napeta. Na koncu kožo osvežimo s toplo-hladno funkcijo.
POSTOPEK JE NAMENJEN:
N

vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton – predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne substance v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo

N

pri vseh aknah(razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroženevanje kože

N

kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnovi tonus kože

N

kožam, kjer so prisotne drobne brazgotine, tudi strije

PREDNOSTI DIAMANTNEGA PILINGA PRED KEMIJSKO ALI LASERSKO TEHNIKO OBNAVLJANJA KOŽE:
$

ni krvi, brez bolečin, brez vnetja in ne potrebuje anestezije

$

ne ostanejo madeži ali brazgotine

$

ne prihaja do napetosti

$

stranka lahko nadaljuje dnevne aktivnosti takoj po terapiji

TRAJANJE TERAPIJE:
Odvisno od starosti stranke, tipa kože, problema in področja, ki ga obravnamo. Priporočamo 6-8 tretmajev vsakih 7-10 dni. Z osvežitev obraza zadošča 3-5 posegov. Pri zdravljenju aken je potrebno izvesti več ponovitev tretmaja, to je od 9-10(odvisno od stopnje aken), da je metoda uspešna.
KATERE PREDELE TELESA OBDELUJEMO Z MIKRODERMOABRAZIJO?
N

obraz

N

hrbet

N

dekolte

PO TRETMAJU:
Koža je 1-2 uri po posegu rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela. Več dni po posegu se ni priporočljivo izpostavljati soncu. Pomembno je tudi, da do naslednjega dne ne nanašate ličil.
Cena terapije:

Diamantni piling+maska………………………………40 eur
Nega z diamantnim pilingom………………………………80 eur

• diamantni piling
• čiščenje
• masaža
• maska

Paket štirih tretmajev diamantnega pilinga z masko………………………………140 eur

Cena terapije:

Diamantni piling+maska =40 eur
Nega z diamantnim pilingom =80 eur

• diamantni piling
• čiščenje
• masaža
• maska

Paket štirih tretmajev diamantnega pilinga z masko =140 eur

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
PO DOGOVORU

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice