Slide 01

Salon AVE

Trajno odstranjevanje dlak

IPL odstranjevanje dlak

V začetku tisočletja je podjetje Syneron Candela na področju laserskega odstranjevanja dlak napravil revolucionaren preskok, saj so v svoje laserske sisteme dodali radiofrekvenčno (RF) energijo.
ELOS™ tehnologija omogoča trajno odstranjevanje dlak z uporabo radiofrekvence in optične svetlobe. Z uporabo teh dveh energij dosežemo termalno poškodbo mešička in generativnih celic dlake, kar posledično pomeni trajno odstranitev dlake (tudi svetlih, tankih, rdečih in dlak v fazi sivenja).

Za uničenje rasti dlak je potrebna termalna poškodba mešička, s čimer ustavimo rast dlake. Mešiček uničimo s segrevanjem, za katerega pa so svetlejše in tanjše dlake manj dovzetne. ELOS™ tehnologija je revolucionarna zato, ker z njo lahko odstranimo tudi te.

Stranskih učinkov je malo, kot posledica laserskega trajnega odstranjevanja dlak se navadno pojavi le kratkotrajna rdečina kože. Z ELOS™ tehnologijo lahko za trajno odstranitev dlak s telesa in obraza poskrbijo tako moški kot ženske.

Pogosta vprašanja

t

Ali je odstranjevanje dlak z ELOS™ tehnologijo pravo zame?

Moški in ženske lahko dosežejo trajno zmanjšanje dlak na skoraj vseh telesnih področjih. Z ELOS™ tehnologijo lahko odstranimo tudi svetlejše in tanjše dlake na vseh tipih kože. Za uspešno odstranitev svetlejših je po navadi potrebno več tretmajev kot pri temnejših.

t

Ali je odstranjevanje dlak z IPL aparatom boleče?

Odstranjevanje dlak z IPL metodo velja za najmanj bolečo od vseh metod odstranjevanja dlak. Seveda pa je to odvisno od posameznika in samega praga bolečine, ki jo le ta ima

t

Kdaj lahko pričakujem rezultate?

Rast dlak se po vsakem tretmaju zmanjša. Število zahtevanih tretmajev bo odvisno od vaše barve in vrste dlak, površine telesa in tonov kože. Po nekaj obravnavah bodo dlake postale nežnejše in tudi rasle bodo počasneje. Po 6-8 tretmajih po navadi dosežemo vsaj 90% odstranitev dlak. Seveda pa je število tretmajev odvisno tudi od predela telesa kjer poteka terapija.

t

Kako moram poskrbeti za kožo pred terapijo?

Pred terapijo ne odstranjujte dlak na katerikoli drug način (voskanje, puljenje, itd…). Prav tako se ne sončite in izpostavljajte UV žarkom, ter ne uporabljajte krem za samoporjavitev. Hkrati pa si tudi ne barvajte ali belite dlak in ne uporabljajte zdravil, ki povzročajo fotosenzibilnost.

Naročite se na brezplačno svetovanje

Naše kozmetičarke vam bodo pojasnile ves postopek in odgovorile na vsa morebitna vprašanja, hkrati pa vam bodo naredile testni tretma na izbranem predelu telesa BREZPLAČNO!

Slide
Ob prvem obisku
Vam podarimo darilni bon v vrednosti 10€, ki ga koristite ob naslednjem obisku

Zakaj izbrati nas?

Strokovno osebje

Naše kozmetičarke se konstantno izobražujejo. Vse so strokovno usposobljene za izvajanje kozmetičnih storitev ob katerih vam tudi ustrezno svetujejo.

Kakovostni in certificirani naravni izdelki

Uporabljamo kakovostne izdelke, ki nam omogočajo kakovostno izvedene storitve. Med njimi so tudi popolnoma naravni izdelki kozmetike Pharmos natur za nego kože. Vse izdelke sami tudi preizkusimo, preden začnemo z njihovo uporabo na strankah.

Široka ponudba storitev

V našem salonu ponujamo širok izbor kozmetičnih storitev. Ponujamo osnovne kozmetične tretmaje, kot so pedikura, depilacija, nega obraza, manikira, masaža, anticelulitni tretmaji… Ves čas pa stremimo k iskanju in vpeljavi novosti in izboljšav na področju kozmetike.

Omogočanje izvajanja storitev več strankam hkrati

Prostorska razporeditev v našem salonu, nam omogoča izvajanje storitev več strankam istočasno. Tako lahko na storitev pripeljete tudi svoje najbližje in si privoščite razvajanje v dvoje. Izvajanje pedikure je možno tudi v troje.

Prijeten ambient in parkirišče

Naš salon je moderno opremljen. Prizadevamo si za visok nivo higiene in urejenosti naših delovnih prostorov, da je čas za vas, pri nas kar se da prijeten.

Pred salonom imamo urejeno tudi veliko parkirišče, ki ga stranke koristite v času obiska v našem salonu.

Slide
Rezervirajte si termin