TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK

Salon Ave

IPL odstranjevanje dlak
V začetku tisočletja je podjetje Syneron Candela na področju laserskega odstranjevanja dlak napravil revolucionaren preskok, saj so v svoje laserske sisteme dodali radiofrekvenčno (RF) energijo. ELOS™ tehnologija omogoča trajno odstranjevanje dlak z uporabo radiofrekvence in optične svetlobe. Z uporabo teh dveh energij dosežemo termalno poškodbo mešička in generativnih celic dlake, kar posledično pomeni trajno odstranitev dlake (tudi svetlih, tankih, rdečih in dlak v fazi sivenja).

Za uničenje rasti dlak je potrebna termalna poškodba mešička, s čimer ustavimo rast dlake. Mešiček uničimo s segrevanjem, za katerega pa so svetlejše in tanjše dlake manj dovzetne. ELOS™ tehnologija je revolucionarna zato, ker z njo lahko odstranimo tudi te.

Stranskih učinkov je malo, kot posledica laserskega trajnega odstranjevanja dlak se navadno pojavi le kratkotrajna rdečina kože. Z ELOS™ tehnologijo lahko za trajno odstranitev dlak s telesa in obraza poskrbijo tako moški kot ženske.

Pogosta vprašanja:
u

Ali je odstranjevanje dlak z ELOS™ tehnologijo pravo zame?

Moški in ženske lahko dosežejo trajno zmanjšanje dlak na skoraj vseh telesnih področjih. Z ELOS™ tehnologijo lahko odstranimo tudi svetlejše in tanjše dlake na vseh tipih kože. Za uspešno odstranitev svetlejših je po navadi potrebno več tretmajev kot pri temnejših.
u

Ali je odstranjevanje dlak z IPL aparatom boleče?

Odstranjevanje dlak z IPL metodo velja za najmanj bolečo od vseh metod odstranjevanja dlak. Seveda pa je to odvisno od posameznika in samega praga bolečine, ki jo le ta ima
u

Kdaj lahko pričakujem rezultate?

Rast dlak se po vsakem tretmaju zmanjša. Število zahtevanih tretmajev bo odvisno od vaše barve in vrste dlak, površine telesa in tonov kože. Po nekaj obravnavah bodo dlake postale nežnejše in tudi rasle bodo počasneje. Po 6-8 tretmajih po navadi dosežemo vsaj 90% odstranitev dlak. Seveda pa je število tretmajev odvisno tudi od predela telesa kjer poteka terapija.
u

Kako moram poskrbeti za kožo pred terapijo?

Pred terapijo ne odstranjujte dlak na katerikoli drug način (voskanje, puljenje, itd…). Prav tako se ne sončite in izpostavljajte UV žarkom, ter ne uporabljajte krem za samoporjavitev. Hkrati pa si tudi ne barvajte ali belite dlak in ne uporabljajte zdravil, ki povzročajo fotosenzibilnost.

Naročite se na brezplačno svetovanje, kjer vam bodo naše kozmetičarke pojasnile ves postopek in odgovorile na vsa morebitna vprašanja, hkrati pa vam bodo naredile testni tretma na izbranem predelu telesa BREZPLAČNO!

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
PO DOGOVORU

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice