MASAŽE

Salon Ave

Kombinacija pilinga za telo in klasične masaže

Vsaj dvakrat na leto, to je po dolgi zimi ali pa po poletju, naši koži prija obnova. Da koža postane sijoča, mehka in bolj prekrvavljena je potrebno, da si odmrle celice odstranite..

Refleksna masaža stopal

Refleksoterapija je celostni način zdravljenja in je del tradicionalne kitajske medicine. V refleksoterapiji izvajamo pritiske na refleksne točke na stopalu, ki so malo ogledalo..

Ročna klasična masaža telesa

Masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Sprošča celo telo in um. Ker za masažo uporabljamo olja najvišje kakovosti, je učinek na kožo…

Klasična masaža obraza

Tudi klasično masažo obraza lahko izberete med samo nego ali kot posamezen tretma. Namen masaže je izboljšanje splošnega stanja kože. Z masažo pospešimo..

Masaža z vročimi kamni

Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Njen izvor seže v obdobje 2000 let pr.n.št. Pri tej masaži se naravno zglajeni, vroči kamni vulkanskega izvora uporabljajo kot pripomoček za masažo. Njihova toplota pripomore k občutku popolne sprostitve.

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je rahla, črpanju podobna masaža. Njen namen je, da s spodbujanjem limfnega sistema pospeši odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa, kar je še posebej pomembno pri hujšanju in..

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
PO DOGOVORU

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice