Ročna klasična masaža telesa

Salon Ave

Masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Sprošča celo telo in um. Ker za masažo uporabljamo olja najvišje kakovosti, je učinek na kožo tudi kozmetičen. Vrednost masaže je tudi v neposrednem človeškem dotiku. Učinkuje na človekovo zdravje: izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.

Strankam, ki pridejo na masažo s problemom napetosti in krči v mišicah na začetku masaže, po potrebi pa tudi na koncu, na problematične dele telesa polagamo PINDE. To so posebne vrečke (pinda = swedana so antična zdravila indijanskega izvora) napolnjene z glino, zelišči, začimbami in eteričnimi olji, ki jih segrete polagamo po problematičnem delu. Toplota, ki jo povzročijo pinde oblaži probleme, ki so povezani z mišičnimi krči in napetostmi.

Kadar ste v dilemi, kaj podariti za darilo, prav gotovo ne boste zgrešili pri izbiri klasične masaže telesa, ki jo lahko kombinirate s pilingom ali toplimi zeliščnimi oblogami – PINDE.

ZA MASAŽO UPORABLJAMO RAZLIČNA MASAŽNA OLJA, KI JIH IZBEREMO GLEDE NA STRANKINE POTREBE IN TIP KOŽE.

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
PO DOGOVORU

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice