Slide 01

Salon AVE

Depilacija

Depilacija je odstranjevanje dlak s toplim voskom. Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo. Daljše kot so dlake, bolj temeljito jih lahko odstranimo. S toplim voskom odstranjujemo dlake s celih nog, bikinija, s prsnega koša ali hrbta. Predele pod pazduhami, na obrazu in brazilski bikini pa depiliramo z vročim voskom PERRON RIGOT.

Formulacije voskov PERRON RIGOT so vrhunske saj je depilacija manj boleča in primerna za najbolj občutljive predele kože. Rast dlak se upočasni in zmanjša, koža je manj razdražena in svileno gladka.

V našem salonu vam pri depilaciji zagotavljamo intimnost, strokovnost in izkušnje naših kozmetičark, ki se še posebej opazijo pri brazilski depilaciji. Odgovor na to nam dajejo naše gostje, ki se redno vračajo k nam in nam dajejo občutek zadovoljstva.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je depilacija, kjer s pomočjo posebnih voskov Perron Rigot (Paris) odstranimo vse nezaželjene dlačice iz področja bikinija in intimnih predelov.

IPL odstranjevanje dlak

Z eStyle™ je odstranjevanje dlak trajno in neboleče. Z eStyle™ ste v varnih rokah, saj omogoča učinkovite tretmaje na vseh tipih kože in dlak. Z novim načinom Motif HR je odstranjevanje dlak skoraj popolnoma neboleče, varnost strank je še večja, tretmaji pa na vseh tipih kože trajajo le kratek čas.

Depilacija za moške

Depilacija hrbta, ramen in prsnega koša pri moških je vse bolj pogosta storitev v kozmetičnih salonih. S smolo odstranimo nezaželjene dlačice ter predel namažemo s posebnim losjonom za pomiritev.

Slide
Ob prvem obisku
Vam podarimo darilni bon v vrednosti 10€, ki ga koristite ob naslednjem obisku

Zakaj izbrati nas?

Strokovno osebje

Naše kozmetičarke se konstantno izobražujejo. Vse so strokovno usposobljene za izvajanje kozmetičnih storitev ob katerih vam tudi ustrezno svetujejo.

Kakovostni in certificirani naravni izdelki

Uporabljamo kakovostne izdelke, ki nam omogočajo kakovostno izvedene storitve. Med njimi so tudi popolnoma naravni izdelki kozmetike Pharmos natur za nego kože. Vse izdelke sami tudi preizkusimo, preden začnemo z njihovo uporabo na strankah.

Široka ponudba storitev

V našem salonu ponujamo širok izbor kozmetičnih storitev. Ponujamo osnovne kozmetične tretmaje, kot so pedikura, depilacija, nega obraza, manikira, masaža, anticelulitni tretmaji… Ves čas pa stremimo k iskanju in vpeljavi novosti in izboljšav na področju kozmetike.

Omogočanje izvajanja storitev več strankam hkrati

Prostorska razporeditev v našem salonu, nam omogoča izvajanje storitev več strankam istočasno. Tako lahko na storitev pripeljete tudi svoje najbližje in si privoščite razvajanje v dvoje. Izvajanje pedikure je možno tudi v troje.

Prijeten ambient in parkirišče

Naš salon je moderno opremljen. Prizadevamo si za visok nivo higiene in urejenosti naših delovnih prostorov, da je čas za vas, pri nas kar se da prijeten.

Pred salonom imamo urejeno tudi veliko parkirišče, ki ga stranke koristite v času obiska v našem salonu.

Slide
Rezervirajte si termin