DEPILACIJA

Salon Ave

Depilacija je odstranjevanje dlak s toplim voskom. Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo, daljše kot so dlake, bolj temeljito se jih ostrani. S toplim voskom odstranjujemo dlake s celih nog, bikinija, s prsnega koša ali hrbta. Predele pod pazduhami, na obrazu in brazilski bikini pa depiliramo z vročim voskom PERRON RIGOT.

Formulacije voskov PERRON RIGOT so vrhunske saj je depilacija manj boleča in primerna za najbolj občutljive kože, rast dlak se upočasni in zmanjša, koža je manj razdražena in svileno gladka.

V našem salonu vam pri depilaciji zagotavljamo intimnost, strokovnost in izkušnje naših kozmetičark, ki se še posebej opazijo pri brazilski depilaciji. Odgovor na to nam dajejo naše gostje, ki se redno vračajo k nam in nam dajejo občutek zadovoljstva.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je depilacija, kjer s pomočjo posebnih voskov Perron Rigot(Paris) odstranimo vse nezaželjene dlačice iz področja bikinija in intimnih predelov.

IPL odstranjevanje dlak

Z eStyle™ je odstranjevanje dlak trajno in neboleče. Z eStyle™ ste v varnih rokah, saj omogoča učinkovite tretmaje na vseh tipih kože in dlak. Z novim načinom Motif HR je odstranjevanje dlak skoraj popolnoma neboleče, varnost strank je še večja, tretmaji pa na vseh tipih kože trajajo le kratek čas.

Depilacija za moške

Depilacija hrbta, ramen in prsnega koša pri moških je vse bolj pogost dejavnik v kozmetičnih salonih. S smolo odstranimo nezaželjene dlačice ter predel namažemo s posebnim po-depilacijskim losionom.

Lokacija

Ulica Ferda Kozaka 30
1000 Ljubljana

Delovni čas:
od ponedeljka do petka     
od 08:00 do 21:00
v soboto
PO DOGOVORU

v

Kontakt

Tel.: 01 519 0125 
GSM: 041 401 600

E-mail: info@salonave.si

Prijava na novice