Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je depilacija, kjer s pomočjo posebnih voskov Perron Rigot (Paris) odstranimo vse nezaželjene dlačice iz področja bikinija in intimnih predelov.

Posebno pasto sestavljena iz najnežnejših sestavin nanesemo na želeno področje in odstranimo dlačice brez uporabe depilacijskih trakov. Formulacije voskov so vrhunske saj je depilacija manj boleča in primerna za najbolj občutljive predele kože, rast dlak se upočasni in zmanjša, koža je manj razdražena in svileno gladka.

Intima strank

Pri brazilski depilaciji je pri nas intima strank, sterilnost inštrumentov in higiena na prvem mestu.

Brazilska depilacija je sicer nekoliko boleč postopek na začetku, a kasneje vse manj. Lasni mešički dlačic s ponavljanjem postopka namreč vse bolj oslabijo, zato je kasneje brazilska depilacija manj boleča. Dlačice ponovno zrastejo v času 3-4 tednov, odvisno od hitrosti rasti dlačic.
Brazilka je sigurno ena izmed najbolj ‘seksi depilacij’. Vsaj prvih 14 dni oz. dokler ne pridejo dlačice do površine. Počutile se boste zapeljive, gladke, negovane in sveže. Koža bo lepa in nedotaknjena, ne glede na to, kako oster rob imajo vaše najljubše hlačke. Sploh na morju je slednje dejstvo skoraj neprecenljivo, saj lahko popolnoma pozabite na vse v zvezi z dlačicami. Obljubimo!

Tretma je primeren tudi kot darilo – v obliki darilnega bona

Slide
Rezervirajte si termin