Nega obraza z listi aloe vere – Pharmos Natur

Naravna certificirana kozmetika Pharmos Natur temelji na izdelkih 100% rastlinskih kompleksov.

Vsa kozmetika se proizvaja brez alkohola, brez parabenov, brez kemično pripravljene vode ter brez citronske kisline. Izdelki vsebujejo edinstveno, celostno mrežo iz 100% rastlinskih učinkovin, nosilna sestavina v prav vseh izdelkih pa je aloje vera gel.

Pri Pharmos Natur povezujejo znanje starih kultur z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji, z utemeljenim tehničnim znanjem, z rokodelskim znanjem, z uspehi pri uporabi proizvodov v klinikah in z veliko strastjo.

Čisto razvajanje

Nega obraza z gelom iz svežega lista bio aloje vere učinkovito vlaži in poskrbi za zdravo kožo. Tretma deluje vidno in občutno sproščujoče na kožo in celotno muskulaturo.

Doživite enkratni učinek čiste narave na svoji koži, ki bo neposredno vsrkala več kot 100 učinkovin, ki vsebujejo edinstven anti-age kompleks in vaša koža se bo ponovno navlažila. Poleg tega bo vaša koža intenzivno negovana z gelom iz svežega lista bio aloje vere in bo zato postala žametna ter prožna. Prepustite se čudoviti masaži obraza, vratu, dekolteja in zatilja z dragocenostmi čiste narave.

Čisto razvajanje, ki vas bo popolnoma sprostilo ter vam dalo veselje do življenja.

p

Pri vseh vrstah obraznih neg po želji uredimo obrvi, obarvamo obrvi in/ali trepalnice ter depiliramo brčice.

Trajanje: 90 ali 60 minut
Klasična nega obraza in dekolteja

Pri tej negi vam površinsko očistimo kožo, naredimo piling in vam nato kožo še globinsko očistimo. Po čiščenju vam zmasiramo obraz vrat in dekolte. Na tako pripravljeno kožo nanesemo ustrezno masko. Zaključimo z nanosom ustrezne negovalne kreme.

Kratka nega
Zajema površinsko čiščenje kože, piling, masažo in masko.
Čistilna in najstniška nega
Zajemata vse postopke klasične nege, razen masaže obraza in dekolteja.

Tretma je primeren tudi kot darilo – v obliki darilnega bona

Slide
Rezervirajte si termin