Kislinska nega – Probiome Peel

Namen kislinske nege je hitrejša obnova kože. S pomočjo kislin v koži spodbudimo proces obnove povrhnjice ter dosežemo željene spremembe na koži.
Probiome peel Skeyndor je profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože. Sestavlja jo 5 zelo učinkovitih pilingov, formuliranih s posebno kombinacijo kislin, ki se prilagodijo vsem potrebam in tipom kože. Kemični pilingi pustijo kožo izpostavljeno in ranljivo. Probiome peel linija pilingov, pa je dopolnjena s kislinami z inovativnim multibiotičnim kompleksom z željo, da kožo po končanem tretmaju dobro zaščitimo, obnovimo in vrnemo v normalno ravnovesje.

Zakaj se odločiti za postopek?

S kislinsko nego dosežemo zelo podobne učinke kot pri mikrodermoabraziji le, da gre pri kislinah za intenzivnejši postopek luščenja povrhnjice ter posledično do hitreje vidnih rezultatov.
V koži spodbudimo tvorbo novih celic v bazalni plasti vrhnjice, stimulirajo se fibroblasti (sinteza kolagena in elastina) in posledično se izboljša struktura kože. S kislinskim pilingom lahko dosežemo učinkovito izboljšanje stanja kože, glede na predhodno stanje. Z njim lahko dosežemo zamanjšanje vidnosti gub, brazgotin, dosežemo enakomerno polt, učinkovito zmanjšamo hiperpigmentacije, vidno razširjene pore, koži povrnemo sijaj. Povrhnjica postane gladka in bistveno bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Gre za varno, inovativna profesionalno terapijo, ki vsebuje multibiotični kompleks za uravnoteženje kožnega mikrobioma in obnovo kože po globinskem pilingu.

Postopek je namenjen:

R

Vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton – predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne substance v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo

R

Ljudem, ki imajo nečisto kožo, razširjene pore, težave z aknami in prekomernim poroženevanjem kože

R

Kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča učinkovito zmanjšati posamezne gube, odstraniti neželene posledice fotostaranja in obnovi tonus kože

R

Za zmanjšanje vidnih brazgotin na koži (npr. po aknah)

Učinki kislinske nege

Prednosti kemičnega luščenja kože:

Hitro in učinkovito luščenje ter obnova kože, brez dolgotrajnega okrevanja (kot pri dermatoloških pilingih).

Z visokim doseganjem željenih rezultatov.

Z minimalnim številom ponovitev postopka. Rezultati vidni že po prvem tretmaju.

Stranka lahko nadaljuje dnevne aktivnosti takoj po terapiji.

Katere predele telesa obdelujemo s kislinskim pilingom?
R

Obraz

R

Vrat

R

Dekolte

R

Hrbtišče rok

Potek terapije

Trajanje

Kislinska nega traja 50 minut. Priporočamo 3 tretmaje na 21 dni, predvsem v zimskem času, ko je koža manj izpostavljena sončnim UV žarkom. Rezultati vidni že po 1. tretmaju. Pri zdravljenju aken, zmanjševanju vidnosti gub, svetlenju hiperpigmentacj svetujemo 3 ponovitve. Stanka po vsakem tretmaju kislinske nege dobi paket treh izdelkov (serum, dnevna in nočna krema) za 7-dnevno nego kože doma.

Po tretmaju

Koža je po posegu lahko rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela. 2-3 dni lahko stranka občuti rahlo izsušenost in zategovanje kože, zato je 1 teden po tretmaju obvezna uporaba negovalnih izdelkov, ki jih stranka dobi ob negi v salonu. Obvezna uporaba kreme z zaščitim faktorjem. Več dni po posegu se ni priporočljivo izpostavljati soncu.

Cena terapije:

Kislinska nega Skeyndor = 80€

Paket treh tretmajev kislinske nege Skeyndor = 192€
  • površinsko čiščenje obraza
  • kislinski piling
  • maska
  • masaža
  • paket 3 izdelkov za 7-dnevno nego doma
Slide
Rezervirajte si termin