Moška nega obraza

Tudi moška koža obraza potrebuje nego.  Zato posebej za moške ponujamo specialno nego obraza s posebno linijo kozmetičnih izdelkov za moške.

Kozmetika Pharmos natur je oblikovala posebno linijo kozmetičnih izdelkov namenjenih moškim. Z njihovo pomočjo in močjo bio aloe vere, poskrbimo za intenzivno, a blagodejno nego kože obraza pri moških. 

Moška koža se v sami sestavi bistveno ne razlikuje od ženske, zato prav tako potrebuje ustrezno nego. Tudi moška koža se stara in je izpostavljena mnogim zunanjim dejavnikom, zato je nikar ne zanemarimo. Mi bomo poskrbeli za vašo kožo in vašo sprostitev.  

Zakaj se odločiti za postopek?

Nega obraza za moške z gelom iz svežega lista bio aloe vere učinkovito vlaži in poskrbi za zdravo kožo. 

Tretma deluje vidno in občutno sproščujoče na kožo in celotno muskulaturo. Uporabljamo 100% naravne kozmetične izdelke za moške, ki imajo prijeten vonj, ne dražijo kože in poskrbijo za najboljše razvajanje.

Postopek je namenjen:

R

Vsem moškim, ki želijo poskrbeti za svojo kožo na obrazu
in tako poskrbeti za manj vidne znake staranja.

R

Vsem moškim, ki se spopadajo z mastno kožo, črnimi ogrci in aknami.

R

Vsem moškim, ki imajo suho kožo in jih moti občutek zategovanja.

R

Vsem moškim, ki si želijo globinskega čiščenja kože pod rokami profesionalk.

Učinki moške nege obraza

Doživite enkratni učinek čiste narave na svoji koži, ki bo neposredno vsrkala več kot 100 učinkovin, ki vsebujejo edinstven vlažilni kompleks in vaša koža bo ponovno zasijala.

Poleg tega bo vaša koža intenzivno negovana in navlažena z gelom iz svežega lista bio aloe vere in bo zato postala žametna ter prožna.

Prepustite se čudoviti masaži obraza, vratu, dekolteja in zatilja z dragocenostmi čiste narave. Čisto razvajanje, ki vas bo popolnoma sprostilo ter vam dalo veselje do življenja.

Potek terapije

Trajanje: 75 minut

Moška nega obraza traja 75 minut. Priporočamo ponovitev tretmaja najmanj 4x letno. V kolikor želimo z nego bistveno izboljšati stanje kože pa priporočamo obisk enkrat mesečno.

 

Po tretmaju

Ne le, da bo vaša koža intenzivno negovana in navlažena, sprostilo se bo vaše celotno telo. Čas pri nas se bo za trenutek ustavil. Predvsem pa ne boste obžalovali svoje odločitve saj boste želeli priti ponovno.

Na koncu vsake nege vam svetujemo in damo napotke, kako najbolj optimalno poskrbite za svojo kožo doma.

Cena terapije:

Moška nega obraza = 55

Slide
Rezervirajte si termin