Dobrih 30 let nazaj je družina Zorn v Podutiku gradila svojo stanovanjsko hišo. Gospa Sonja pa je že načrtovala ustanovitev svojega lastnega kozmetičnega salona v spodnjem delu hiše.

Leta 1993, natančneje 7. julija 1993, so se odprla vrata Kozmetičnega salona Ave v Podutiku, do katerega je na začetku vodila le makadamska cesta.

Ob zavedanju, da 30 let podjetja ni majhen jubilej, smo se odločili in pripravili dogodek:

Na hladen, deževen dan, v četrtek, 30. 11. 2023 smo dekleta kolektiva Ave začela s pripravo našega prvega dogodka in praznično otvorila vstop v veseli december.

Poskrbele smo za dekoracijo salona, se uredile, pomagale gospe Mateji iz restavracije Tabor pripraviti pogostitev in salon spremenile v prijeten prostor za druženje.

Ta dan so bila naša vrata odprta od 12h do 20h za vse obiskovalce.

In kako je izgledal naš dan?


V naprej naročene stranke so prišle na diagnozo kože s kamero, kjer jim je Mateja, kolegica iz podjetja BIS (Matis), podala pomembne informacije o stanju njihove kože ter strokovno svetovala, kako naj poskrbijo za ustrezno nego doma in primerne tretmaje v salonu.

Ta dan smo izvedle tudi predstavitev našega novega aparata Megan in tri demonstracije, kjer so udeleženci lahko videli potek tretmaja in izvedeli vse kar jih je v zvezi z novo storitvijo zanimalo. Tisti najbolj drzni, pa so lahko izkusili prestavitev Megan tretmaja v revolucionarni 3D tehniki z očali.

Na naš rojstni dan smo skupaj z obiskovalci nazdravili s kozarcem penine, se okrepčali ob pestri izbiri obloženih kruhkov iz restavracije Tabor in se posladkali z okusnimi domačimi sladicami naših deklet.

Dan je bil namenjen druženju, izobraževanju in praznovanju.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali!

Celoten kolektiv salona Ave se vsem obiskovalcem in poslovnim partnerjem še enkrat iskreno zahvaljujemo za vaš obisk in pomoč ob organizaciji dogodka.


Kolektiv salona Ave

Blog

Praznovanje 30. rojstnega dne kozmetičnega salona Ave