Depilacija za moške

Depilacija hrbta, ramen in prsnega koša pri moških je vse bolj pogost dejavnik v kozmetičnih salonih. S smolo odstranimo nezaželjene dlačice ter predel namažemo s posebnim po-depilacijskim losionom.

V refleksoterapiji izvajamo pritiske na refleksne točke na stopalu, ki so malo ogledalo celega telesa. S stimulacijo refleksnih točk povečamo energijski pretok, ki se na stopalu pogosto odraža kot bolečina na pritisk, ali pa občutimo tako imenovane kristalčke, ki so lahko odraz neravnovesja v določenem predelu telesa. Poleg tega, da je refleksoterapija odlična terapija pri kroničnih in akutnih boleznih (npr. stres, napetost, utrujenost, itd.) je široko uporabljena preventivna terapija.

Dejstva

R

Moške dlačice so načeloma debelejše in močnejše od ženskih, zato jih je potrebno depilirati redno, če želimo doseči maksimalen učinek zmanjšanja dlak.

R

Britje povzroča krepitev dlačic, rdečico, razne izpuščaje, srbenje, neprijeten občutek…

R

Trajanje učinka depilacije je odvisen od same hitrosti rasti dlačic, se pa s pogosto depilacijo le-ta upočasni, dlačice se razredčijo in stanšajo.

R

Dolžina dlačic primerna za depilacijo je od 3 mm do enega centimetra.

AKCIJA – Depilacija za moške

V našem salonu vam ponujamo ugodno depilacijo hrbta, prsi in ramen za samo 40 eur. Salon boste zapustili brez nezaželjenih dlačic po ugodni ceni.

Slide
Rezervirajte si termin