Želite imeti bolj urejena stopala, zavidljivo lepe nohte, pa vam doma nekako ne uspeva najbolje? Niste edini. Marsikdo zato raje prepusti nego stopal izkušenim rokam profesionalnih pedikerjev.
V kolikor so prisotne še dodatne težave s trdo kožo ali otiščanci, pa je to le še dodaten razlog za obisk pedikerja oziroma je to že kar nujnost. Pedikura vključuje oblikovanje in rezanje nohtov, potisk povrhnjice in odstranjevanje odvečne kože na nogah. Z vidika stranke je klasična pedikura čisti užitek, hkrati pa tudi zdravljenje. Kakovostna pedikura je potrebna, ker večino časa stojimo na svojih nogah, zato je pritisk nanje ogromen.

Kaj pa po tretmaju?

Masaža stopal v salonu

Po tretmaju vam zmasiramo stopala zGEHWOL FUSSKRAFT soft feet krema za stopala in noge z medom in mlekom ter hialuronom – za negovana stopala in noge ali GEHWOL med lipidro krema za stopala za optimalno nego suhe in občutljive kože, ki vam jo toplo svetujemo tudi za vsakodnevno domačo nego, zato da vaša stopala po obisku pri nas ostanejo čim dlje časa lepa in urejena.

Pika na i

Na vašo željo vam urejene nohte tudi nalakiramo, saj imamo na izbiro pestro paleto kvalitetnih profesionalnih lakov, ki dajo vašim stopalom le še piko na i. Pogostost obiskov pri pedikerju vam svetujemo glede na stanje in težave vaših stopal.

Tretma je primeren tudi kot darilo – v obliki darilnega bona

Slide
Rezervirajte si termin